Wenkbrauwen laten doen in Haarlem

Home | Beautybar – Wenkbrauwen Haarlem

Op zoek naar de beste plek voor jouw wenkbrauwen in Haarlem? Bij de beautybar van Salon Route 66 kun je jouw wenkbrauwen laten behandelen. Helaas heeft niet iedereen van zichzelf mooie, volle wenkbrauwen. Daarnaast kan ook niet iedereen zijn of haar wenkbrauwen in de juiste vorm epileren. Omdat wenkbrauwen zeer belangrijk voor het gezicht zijn qua uiting van gevoelens, is het belangrijk dat deze er goed uitzien. Wij kunnen uw wenkbrauwen epileren met touw of met permanente make-up de vorm geven die bij jou past. Ook is microblading in Haarlem mogelijk bij Salon Route 66. Alles weten over onze diensten? Lees dan hieronder verder.

Wenkbrauwen ontharen

MAAK EEN AFSPRAAK

Zijn jouw wenkbrauwen toe aan een behandeling in onze salon? Maak dan eenvoudig een afspraak via onderstaande knop.

Microblading

Wenkbrauwen met permanente make-up en microblading

Ben je klaar met het dagelijks bijtekenen van jouw wenkbrauwen met potlood of poeder? Dan is permanente make-up (PMU) of microblading echt wat voor jou. Door te kiezen voor een van deze technieken zul je langer plezier hebben van wenkbrauwen die mooi, vol en gekleurd zijn. Zo zul je ook ’s ochtends meer tijd en vooral ook werk besparen. Met permantente make-up wenkbrauwen worden natuurlijke pigmenten tussen de eerste en tweede laag van de huid aangebracht met een soort van pen met een naald. Het is mogelijk dat de wenkbrauwen een paar tinten lichter worden, afhankelijk van de gebruikte methode. Een andere methode is microblading. 

Microblading in Haarlem is een van de nieuwste ontwikkelingen als het gaat om semi-permanente make-up in de wereld van beauty. Als je kiest voor microblading in Haarlem dan lijken de wenkbrauwen net echt en is het lastig om verschil te zien. Dit komt omdat er gebruik wordt gemaakt van de zo geheten ‘hairstroke’. Er worden dan zeer fijne lijntjes in de plaats van of tussen de haartjes aangebracht. Hierdoor krijgen de wenkbrauwen een stijlvolle en echt uitziende vorm. 

Afhankelijk van de conditie van de huid en hoe deze verzorgd wordt, kunnen de wenkbrauwen een tot twee jaar mooi blijven. Als je vaak in de zon bent of naar de zonnebank gaat, dan gaan de wenkbrauwen sneller verbleken en zul je minder lang profijt hebben van de microblading of permante make up wenkbrauwen.

Wenkbrauw epileren met touw

Wellicht vraag je jezelf af: waarom wenkbrauwen epileren met touw in Haarlem? Deze manier van epileren heeft ook andere namen zoals Oosters ontharen of ‘threading’ genoemd. In vele Arabische en Indische landen is deze manier van ontharen al zeer gebruikelijk. Het wordt doorgaans gebruikt voor het ontharen van wenkbrauwen, de bovenlip of het gezicht. Dankzij een draaiende beweging van het touw worden de haartjes meegenomen. Er is geen wax of hars nodig voor deze manier van ontharen. Maar waarom zou je je wenkbrauwen epileren met touw in Haarlem? Er zijn verschillende voordelen ervan. Zo verwijdert het de haartjes met wortel en al, ook fijne haartjes worden direct verwijderd, het gaat sneller dan epileren met pincet, beter voor de huid omdat er geen hars of wax wordt gebruikt, wenkbrauwen kunnen eenvoudig in vorm worden gebracht, haartjes blijven langer weg en als ze terugkomen zijn ze dunner en minder stug. Zoals je kunt lezen zijn er vele voordelen aan de wenkbrauw epileren met touw in Haarlem. Kom hiervoor naar Route 66 en wij zorgen dat jouw wenkbrauwen weer helemaal in vorm zijn.

Wenkbrauwen in Haarlem laten doen

Wil je je wenkbrauwen in Haarlem laten doen? Of het nou gaat om epileren met touw of het aanbrengen van permanente make-up of microblading, je kunt voor alles terecht bij Salon Route 66. Kom langs of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Route 66

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, door verder gebruik te maken van de website gaan wij er van uit dat u onze cookie voorwaarden accepteerd.