Schoonheidssalon Haarlem

Home | Beautybar – Schoonheidssalon Haarlem

Salon Route 66 is een schoonheidssalon in Haarlem waar we ons richten op huidverbetering. Zo kun je bij ons terecht voor behandelingen tegen acne, anti-aging maar ook voor permanente make-up of een ontspannen massage. Bij ons in de beautybar salon zul je genieten van de prettige sfeer die we hebben gecreëerd en hebben we behandelingen die worden afgestemd op de wensen en behoeftes van onze klanten. Bij onze schoonheidssalon in Haarlem gaan we voor de beste kwaliteit als het gaat om huidverbetering en huidverzorging. Meer weten over onze schoonheidsspecialist en beauty salon? Lees dan hieronder verder of neem contact met ons op.

Wenkbrauwen ontharen

MAAK EEN AFSPRAAK

Toe aan een fijne schoonheidsbehandeling? Maak dan eenvoudig een afspraak via onderstaande knop.

Microblading

Ervaren schoonheidsspecialist

Bij onze schoonheidssalon in Haarlem werkt een ervaren schoonheidsspecialist waar je terecht kunt voor vele soorten behandelingen. Zo bieden wij onder andere gezichtsbehandelingen, huidverbetering en massages. Daarnaast werken we enkel met de beste producten om te zorgen dat jouw huid de beste verzorging krijgt. Voordat je wordt behandeld door onze schoonheidsspecialist in Haarlem, krijg je eerst in intakegesprek in de beauty salon. Zo kunnen wij te weten komen wat jouw wensen en behoeftes zijn en kunnen wij een duidelijk beeld en verwachtingen schetsen.

Behandelingen in onze beauty salon

Bij onze beauty salon in Haarlem kun je terecht voor vele verschillende behandelingen door onze ervaren schoonheidsspecialist. Bij ons word je altijd geholpen door een goed opgeleide schoonheidsspecialist in onze schoonheidssalon. Bij ons kun je terecht voor onder andere de volgende behandelingen:

  • Huidverjonging
  • Acné behandeling
  • Eczeem behandeling
  • Rosacea behandeling
  • Grove poriën verkleinen
  • Pigmentvlekken verwijderen

Dit zijn enkele voorbeelden van veel uitgevoerde behandelingen in onze schoonheidssalon in Haarlem. Bekijk ons overzicht met alle behandelingen voor een duidelijk beeld. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen als je op zoek bent naar een specifieke behandeling door een schoonheidsspecialist. Wij kunnen dan kijken of we jou hier verder bij kunnen helpen. 

Salon Route 66: Dé schoonheidssalon in Haarlem

Salon Route 66 is dé schoonheidssalon in Haarlem waar je terecht kunt voor vele verschillende behandelingen. Wil je weten waar onze schoonheidsspecialist jou mee kan helpen of zit je ergens mee en ben je op zoek naar een bepaalde behandeling? Neem dan contact op met onze beauty salon in Haarlem en kom snel langs voor je eerste intake.

Route 66

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, door verder gebruik te maken van de website gaan wij er van uit dat u onze cookie voorwaarden accepteerd.