Nagelstudio Haarlem

Home | Beautybar – Nagelstudio Haarlem

Op zoek naar een top nagelstudio in Haarlem? Kom dan naar Route 66. Bij de nagelsalon in onze beautybar kun je terecht voor alles als het gaat om hand- en nagelverzorging. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere Gelnagels, Acrylnagels, manicure, gellak en Shellac. Jouw wensen behoeftes staan voorop, samen met het leveren van uitmuntende kwaliteit. Om te zorgen voor het beste en mooiste resultaat werken wij alleen met de beste producten. Jouw nagels geven wat ze verdienen? Kom dan naar onze nagelstudio in Haarlem.

Wenkbrauwen ontharen

MAAK EEN AFSPRAAK

Toe aan een fijne nagelbehandeling? Maak dan eenvoudig een afspraak via onderstaande knop.

Microblading

Het beste voor jouw nagels

Bij Route 66 werken alleen maar goed opgeleide nagelstylisten die het beste voor hebben met jouw nagels in Haarlem. In onze nagelstudio kun je terecht voor vele verschillende behandelingen zoals:

  • Acrylnagels
  • Gelnagels
  • Gellak
  • French manicure
  • Nail Art
  • Shellac
  • Manicures

Oftewel; alles wat te maken heeft met nagels en het mooi maken hiervan doen we in onze nagelsalon. Verzorgde nagels zijn een echt visitekaartje als je ergens binnenkomt. Alle handen verdienen meer aandacht. Goed verzorgde handen zijn namelijk een echte blikvanger. Zijn jouw nagels beschadigd, droog en moe? Dit kan door overmatig gebruik van gels of te veel hard werken. In dat geval zijn manicures een echte must. Dit is eigenlijk een soort intensief masker die je ook voor je gezicht kunt gebruiken.

Afspraak bij onze nagelstudio in Haarlem

Wil je een afspraak maken bij onze nagelstudio in Haarlem? Neem dan contact met ons op of loop eens onze nagelsalon binnen. Misschien kan je wel direct terecht! Heb je nog andere vragen over onze behandelingen? Of zijn er producten gebruikt tijdens de behandeling die je ook voor thuis wil hebben? Neem dan contact met ons op, wie weet kunnen wij deze producten voor je regelen of adviseren voor alternatieven. Route 66 is de nagelstudio in Haarlem waar je altijd tevreden de deur uitgaat.

Route 66

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, door verder gebruik te maken van de website gaan wij er van uit dat u onze cookie voorwaarden accepteerd.