Dameskapper Haarlem

Home | Dameskapper Haarlem

Op zoek naar een dameskapper in Haarlem? Kom dan naar Salon Route 66. Bij ons vindt je niet alleen een barbershop voor mannen. Vrouwen kunnen in onze beautybar terecht voor het laten doen van hun wenkbrauwen, nagels en nog veel meer. In onze kapsalon met dé dameskapper in Haarlem helpen we jou graag met het behouden van jouw look. Zo kun je bij ons terecht voor balayage in Haarlem maar ook het knippen van jouw coup en al het andere wat te maken heeft met jouw haar. Lees hier meer over onze diensten of maak direct een afspraak.

Wimpers

MAAK EEN AFSPRAAK

Maak nu jouw afspraak voor knippen, verven, highlights, lowlights of balayage in Haarlem of voor een van onze andere diensten.

Microblading

Onze kapsalon

Binnen onze kapsalon als dameskapper in Haarlem komen we graag in contact met mensen die aandacht besteden aan hun uiterlijke verzorging. Bij Route 66 helpen we je graag met deze verzorging aan je uiterlijk. Wij hebben ervaren en gecertificeerde collega’s die jou op het gebied van haarverzorging tot je dienst zijn. Van knippen, verven, uitgroei verven, highlights, lowlights, snijden extensions tot aan balayage in Haarlem, je kunt bij ons terecht! 

Bij ons kun je binnenlopen met een duidelijke wens voor jouw haar of je wilt graag een gesprek en advies met onze kapper in Haarlem, het kan bij ons allemaal.

Route 66

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, door verder gebruik te maken van de website gaan wij er van uit dat u onze cookie voorwaarden accepteerd.