Over ons

Home | Beautybar – Over ons

WIE ZIJN WIJ

Wanneer we bij Route 66 over uiterlijke verzorging praten, dan hebben we het over het ruimste betekenis van het woord. Met onze professionele apparaten en gespecialiseerde collega’s, is het onze doelstelling dat jij met een brede glimlach onze salon verlaat en heel graag bij ons terug wilt komen.
We kunnen dit alleen realiseren wanneer we ons volledig voor jou hebben ingezet en jouw verwachtingen waar hebben gemaakt.Daarom hebben we er voor gekozen om kwaliteit hoog in het vaandel te houden. Niet alleen vinden we kwaliteit belangrijk, maar ook is de juiste prijs kwaliteit verhouding voor ons een doelstelling. We willen graag dat je bij ons terug wilt komen. En als je even langsloopt, dat je het toch leuk vindt om naar binnen te kijken om even naar ons te zwaaien. Dat gevoel, dat is onze missie.

Pary

Pary is een allround kapster en wenkbrauwenspecialist. Wat we teruglezen in onze reviews, is dat Pary goed is in haar werk, dat ze de tijd neemt en het altijd een prettige ervaring is om door haar behandeld te worden.  

Zij denkt graag met je mee om tot een goed behandelingsadvies te komen.

 

Wenkbrauwen ontharen

Majid

Majid is onze teamplayer. Hij is de enige bij Route 66, die zowel mannen als vrouwen kan behandelen. Hij is geweldig met het knippen en verven. 

Majid heeft zijn training afgerond bij een van de besten, namelijk Azarakhsh van ‘Beauty art by Azarakhsh’ in Aalsmeer. 

Route 66

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, door verder gebruik te maken van de website gaan wij er van uit dat u onze cookie voorwaarden accepteerd.