Barbershop Zandvoort

Een barbershop in Zandvoort of omgeving? Route 66 is meer dan een barbershop of herenkapper. Route 66 is meer dan zomaar een barbershop. Bij ons kun je namelijk niet alleen als man terecht, maar ook vrouwen zijn welkom. Voor iedereen hebben wij namelijk ook nog een schoonheidssalon waar je onder andere je nagels en wenkbrauwen kan laten doen en het laten bleken van je tanden. Wij vinden het namelijk niet meer passen bij de huidige tijd dat een barbershop in Zandvoort of omgeving alleen maar voor mannen is. Dat is dan ook een van de redenen dat wij onze diensten hebben uitgebreid. Op deze pagina lees je alles over het barbershop gedeelte van Route 66.

Onze barbershop in Haarlem is de plek voor iedereen uit Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Overveen, Vijfhuizen en natuurlijk Zandvoort.

Covid-19

Ook wij voelen ons verantwoordelijk om samen de strijd tegen Corona aan te gaan. Bij ons gelden er daarom, net als bij ieder ander bedrijf, maatregelen en huisregels. Zo houden wij ons aan de 1,5 meter maatregel, wij beschikken over desinfecterende gel en onze collega’s dragen tijdens de behandelingen hun mondmaskers en we vragen je bij eventuele klachten je afspraak bij ons te annuleren.

Services barbershop

Zoals gezegd kunt u bij onze barbershop bij Zandvoort terecht voor de gehele uiterlijke verzorging, maar op deze pagina hebben we het toch echt over de diensten van onze herenkapper. Ten eerste kun je bij ons natuurlijk terecht voor het knippen en scheren van je kapsel. Wij kunnen werken aan meer traditionele kapsels maar ook de modernste kapsels zijn geen probleem voor onze barbieren. Daarnaast is het ook mogelijk om je baard, sik of snor bij ons te laten stylen en verzorgen. Dit zorgt ervoor dat jouw baard weer netjes is en klaar voor de dag. Daarnaast kan onze barbier je adviseren over de verzorging en styling van je gezichtsbeharing zodat je er elke dag op je best uit kunt zien, zonder dat je elke dag bij ons langs hoeft te komen, al mag dat natuurlijk wel. 

Als laatste kun je nog bij ons terecht om jouw kapsel te stylen. Ben je onlangs bij ons geweest en hoef je niet weer geknipt te worden maar heb je een belangrijke gelegenheid waar je op je best wil zijn? Dan kun je je kapsel bij ons laten stylen. Hierdoor kom jij op je best binnen bij de gelegenheid.

Maak rechtsonder een afspraak

Dé barbershop bij Zandvoort

Route 66 is de nieuwe herenkapper/barbershop in omgeving van Zandvoort. Elke persoon die bij ons komt, krijgt alle aandacht die hij verdient. Wij zorgen ervoor dat je met een tevreden gevoel onze barbershop in Zandvoort verlaat. En dan zie je er ook nog eens op je beste uit, een win-win situatie toch? Wil je meer weten over onze behandeling of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

Barbershop Haarlem
Barbershop Haarlem
Barbershop Haarlem
Route 66

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, door verder gebruik te maken van de website gaan wij er van uit dat u onze cookie voorwaarden accepteerd.