Barbershop Vijfhuizen

Op zoek naar een barbershop in Vijfhuizen of omgeving? Dan is Route 66 de plek waar je moet zijn. Wij zijn meer dan alleen een barbershop of herenkapper. Wij zijn anders dan de standaard barbershops die je door heel Nederland vindt. Bij ons zijn vrouwen namelijk ook welkom. Niet per se om te geknipt te worden maar wij hebben naast onze barbershop in Vijfhuizen ook een schoonheidssalon waar iedereen terecht kan voor het laten doen voor de nagels en wenkbrauwen en het laten bleken van de tanden. Op deze pagina lees je meer over onze barbershop.

Onze barbershop in Haarlem is de plek voor iedereen uit de omgeving van Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Overveen, Vijfhuizen en Zandvoort.

Covid-19

Ook wij voelen ons verantwoordelijk om samen de strijd tegen Corona aan te gaan. Bij ons gelden er daarom, net als bij ieder ander bedrijf, maatregelen en huisregels. Zo houden wij ons aan de 1,5 meter maatregel, wij beschikken over desinfecterende gel en onze collega’s dragen tijdens de behandelingen hun mondmaskers en we vragen je bij eventuele klachten je afspraak bij ons te annuleren.

Services barbershop

Voor de gehele uiterlijke verzorging kunt u dus terecht bij onze barbershop bij Vijfhuizen. Maar als het gaat om de services van enkel onze herenkapper, dan kunnen we het eenvoudig opdelen in drie onderdelen. Het eerste onderdeel is natuurlijk het knippen en scheren van jouw kapsel. Bij ons kun je net als bij iedere barbershop terecht voor traditionele kapsels maar ook voor modernere en eigentijdse kapsels kun je bij ons terecht. Daarnaast, zoals het een traditionele barbier beaamt, kun je bij ons terecht voor het laten verzorgen, trimmen en stylen van je baard, sik en snor. Dat is waar het vak vroeger ook mee begonnen is. Na verloop van tijd kwam het knippen en scheren van kapsels meer bij de werkzaamheden van barbieren terecht en dat komt ook terug bij onze barbershop bij Vijfhuizen.

Maar niet alleen voor het knippen, scheren en verzorgen van jouw haar en gezichtsbeharing kun je bij ons terecht. Als je bijvoorbeeld een bijzondere gelegenheid hebt, waar je op je best wilt aankomen, kun je bij ons ook je kapsel laten stylen. Is het nog niet nodig om je haar al te knippen, dan is alleen stylen bij ons ook mogelijk. Zo kom jij op je best aan bij de gelegenheid. Meer weten over de mogelijkheden bij Route 66? Neem dan contact met ons op.

Maak rechtsonder een afspraak

Dé barbershop bij Vijfhuizen

Route 66 is de nieuwe herenkapper/barbershop in omgeving van Vijfhuizen. Iedereen die bij onze barbershop naar binnenstapt krijgt alle aandacht die hij verdient. Ons doel is om jou met een zeer tevreden gevoel onze barbershop bij Vijfhuizen te laten verlaten. Bovendien zie je er dan ook nog eens top uit. Wil je meer weten over onze services of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

Barbershop Haarlem
Barbershop Haarlem
Barbershop Haarlem
Route 66

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, door verder gebruik te maken van de website gaan wij er van uit dat u onze cookie voorwaarden accepteerd.