Barbershop Overveen

Op zoek naar een barbershop in Overveen of omgeving? Dan bent u op de juiste plek bij Salon Route 66. Wij zijn de meest complete barbershop in Haarlem en bieden veel meer dan de gemiddelde barbershop. Waar een barbershop vroeger alleen nog maar als herenkapper diende, vinden wij dat niet meer bij het huidige straatbeeld passen. Daarom is onze barbershop in Overveen verrijkt met een schoonheidssalon waar je onder andere je nagels en wenkbrauwen kan laten doen en het ook mogelijk is om je tanden te laten bleken. Zo kun je op een plek terecht voor je gehele uiterlijke verzorging. Dit zorgt er ook voor dat we niet alleen voor mannen maar ook voor vrouwen open zijn. Meer weten over onze barbershop? Lees dan verder.

Wij zijn niet alleen open voor iedereen uit Overveen maar ook uit Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Vijfhuizen en Zandvoort.

Covid-19

Ook wij voelen ons verantwoordelijk om samen de strijd tegen Corona aan te gaan. Bij ons gelden er daarom, net als bij ieder ander bedrijf, maatregelen en huisregels. Zo houden wij ons aan de 1,5 meter maatregel, wij beschikken over desinfecterende gel en onze collega’s dragen tijdens de behandelingen hun mondmaskers en we vragen je bij eventuele klachten je afspraak bij ons te annuleren.

Services barbershop

Bij Route 66 kunt u dus terecht voor de complete uiterlijke verzorging maar onze barbershop bij Overveen is voornamelijk gericht op mannelijk haar, mannenkapsel en het verzorgen van de baard, snor en sik. Steeds meer herenkappers worden omgetoverd tot een barbershop, maar wij zijn direct als barbershop begonnen. In hoofdlijnen bieden we drie verschillende services aan. Het eerste is natuurlijk het knippen en/of scheren van jouw kapsel. Bij ons kun je terecht voor de traditionelere kapsels maar natuurlijk ook voor de meest modernste kapsels. Onze barbier zorgt dat jij tevreden onze deur uitloopt. Naast het knippen en scheren van je haar, kun je bij onze barbershop bij Overveen ook terecht voor het laten verzorgen, trimmen en in model brengen van je baard, sik en snor. Dit is van oorsprong ook wat een barbier deed, daar is het knippen van herenkapsels later bijgekomen. Een echte barbier kan dus niet het verzorgen van baarden, sikken en snorren overslaan. Dus ook daarvoor komt u natuurlijk naar Route 66.

Als laatste kun je ook nog bij ons terecht om je te laten stylen. Heb je een feestelijke gelegenheid waar je op je best naartoe wilt? Kom dan langs in onze barbershop. Onze barbieren kunnen jouw kapsel op z’n best eruit laten zien.

Maak rechtsonder een afspraak

Dé barbershop bij Overveen

Route 66 is de nieuwe herenkapper/barbershop bij Overveen. Iedereen die bij ons binnenkomt krijgt alle aandacht die hij verdient. Zo ga je onze deur uit met een prachtig geknipt kapsel en/of prachtig verzorgde baard, snor en/of sik. Route 66 is de plek om je ultiem te laten verwennen en verzorgen.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

Barbershop Haarlem
Barbershop Haarlem
Barbershop Haarlem
Route 66

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, door verder gebruik te maken van de website gaan wij er van uit dat u onze cookie voorwaarden accepteerd.