Over ons

Home | Barbershop – Over ons

WIE ZIJN WIJ

Wanneer we bij Route 66 over uiterlijke verzorging praten, dan hebben we het over de ruimste betekenis van het woord. Met onze professionele apparaten en gespecialiseerde collega’s is het onze doelstelling dat jij met een brede glimlach onze salon verlaat en heel graag bij ons terug wilt komen.
We kunnen dit alleen realiseren wanneer we ons volledig voor jou hebben ingezet en jouw verwachtingen waar hebben gemaakt.

Daarom hebben we er voor gekozen om kwaliteit hoog in het vaandel te hebben. Niet alleen vinden we kwaliteit belangrijk, maar ook is de juiste prijs kwaliteit verhouding voor ons een doelstelling. We willen graag dat je bij ons terug wilt komen. En als je even langsloopt, dat je het toch leuk vindt om naar binnen te kijken om even naar ons te zwaaien. Dat gevoel, dat is onze missie.

Gerard

Gerard is een barbier in hart en nieren. Hij is een gediplomeerd barbier die het vak ook uitstraalt door zijn eigen look. Hij brengt graag zijn karakter mee in het vak en staat je graag te woord voor eventuele vragen en advies. Tip: Vraag hem over de “Towel shave behandeling”

Majeed

Majeed is een ervaren allround kapper die zowel dames als heren knipt. Hij woont sinds kort in Nederland en heeft in Shiraz zijn eigen Barbershop gehad. Wat hij in Route 66 meeneemt is zijn oosterse visie in het vak en de gastvrijheid.
Route 66

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, door verder gebruik te maken van de website gaan wij er van uit dat u onze cookie voorwaarden accepteerd.