Barbershop Haarlem

Op zoek naar een goede barbershop in Haarlem? Die vind je bij Salon Route 66. Bij ons kun je terecht bij een moderne barbier voor vele verschillende kapsels, van de klassieke cuts tot aan de meer moderne varianten hierop. Bij ons kun je binnenlopen als je een compleet nieuw kapsel wilt of alleen even je baard bij laten werken. Alles is mogelijk. Je bent altijd verzekerd dat je zelfverzekerd met je nieuwe coupe naar buiten loopt. Meer weten over onze barbershop in Haarlem? Lees dan verder.

Covid-19

Ook wij voelen ons verantwoordelijk om samen de strijd tegen Corona aan te gaan. Bij ons gelden er daarom, net als bij ieder ander bedrijf, maatregelen en huisregels. Zo houden wij ons aan de 1,5 meter maatregel, wij beschikken over desinfecterende gel en onze collega’s dragen tijdens de behandelingen hun mondmaskers en we vragen je bij eventuele klachten je afspraak bij ons te annuleren.

Services van onze barbier

Als echte barbershop in Haarlem kun je bij ons terecht voor verschillende services zoals knippen, scheren, stylen en trimmen. Echte mannen laten zich natuurlijk knippen bij een barbier. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we vele soorten herenmodellen knippen en scheren, van authentieke modellen tot aan de modernste.

Dankzij het gebruiken van de juiste technieken en beste producten loop jij trots onze deur uit. Naast het knippen kun je je bij ons ook laten scheren. Zo krijgt jouw baard de aandacht en behandeling die het verdient. Dankzij het gebruik van de beste producten en ultieme verzorging van de baard voelt je baard en de huid na afloop weer heerlijk zacht aan. Wil je je baard laten staan, maar mag die wel wat korter? Dan is het ook mogelijk om je baard te laten trimmen. In onze barbershop in Haarlem loop je de deur uit met een perfecte baard dankzij het trimmen door onze barber. Bovendien krijg je ook advies hoe je zelf je baard, sik of snor kunt bijhouden en met de juiste producten kunt verzorgen.

Heb je een feestje of andere speciale gelegenheid maar hoeft je haar nog niet geknipt te worden? Dan is het ook mogelijk om je haar bij ons te laten stylen. Mannen hoeven zich al lang niet meer te schamen dat zij bezig zijn met hun uiterlijk en haar. Goede styling is daarom belangrijk geworden. Dankzij ons oog voor perfectie en het gebruik van de juiste producten zorgen wij dat je weer perfect gestyled de deur uitloopt.

Maak rechtsonder een afspraak

Dé barbershop in Haarlem

Salon Route 66 is dé nieuwe barbershop in Haarlem. Bij ons kun je terecht voor de authentieke behandeling door een barbier. Waar een barbier in Haarlem vroeger alleen baarden, snorren en sikken scheerden, knipten en verzorgden, knippen ze nu ook herenkapsels. Salon Route 66 is wel een geval apart. Bij ons is het niet mens only. Onze zaak is opgedeeld in meerdere disciplines. Hierdoor kun je ook gezellig met je vrouw naar onze barbershop in Haarlem komen. Terwijl jouw haar, baard of beide wordt verzorgd, kan zij bij onze schoonheidssalon volledig worden verzorgd. Zo lopen jullie samen tiptop onze Haarlemse barbershop uit. Een gezellige ochtend of middag samen, ook dat is wat waard. Bel voor een afspraak of kom langs en laat je helemaal stylen door onze barbier in Haarlem.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

Barbershop Haarlem
Barbershop Haarlem
Barbershop Haarlem
Route 66

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, door verder gebruik te maken van de website gaan wij er van uit dat u onze cookie voorwaarden accepteerd.