Barbershop Bloemendaal

Wil je een nieuw kapsel of je baard laten verzorgen bij een barbershop in Bloemendaal of omgeving? Kom dan naar Salon Route 66. Salon Route 66 is meer dan een barbershop of herenkapper alleen. Doordat wij anders zijn dan de standaard barbershops die je overal al vindt. Wij hebben namelijk onze barbershop gecombineerd met een schoonheidssalon. Zo zijn wij een plek voor iedereen die bezig is met zijn of haar uiterlijke verzorging. Meer weten over onze barbershop bij Bloemendaal en onze services die we bieden? Lees dan hieronder verder.

Onze barbershop in Haarlem is de plek voor iedereen uit Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Overveen, Vijfhuizen en Zandvoort.

Covid-19

Ook wij voelen ons verantwoordelijk om samen de strijd tegen Corona aan te gaan. Bij ons gelden er daarom, net als bij ieder ander bedrijf, maatregelen en huisregels. Zo houden wij ons aan de 1,5 meter maatregel, wij beschikken over desinfecterende gel en onze collega’s dragen tijdens de behandelingen hun mondmaskers en we vragen je bij eventuele klachten je afspraak bij ons te annuleren.

Services barbershop

Zoals gezegd kun je voor je hele uiterlijke verzorging terecht bij onze barbershop bij Bloemendaal. In onze barbershop kun je onze services opdelen in drie delen: knippen en scheren, gezichtsbeharing verzorging en styling. Het eerste punt is wat je kunt verwachten bij iedere herenkapper in Bloemendaal en omgeving. Bij onze barbershop kun je terecht voor traditionele kapsels maar ook voor de meer moderne kapsels. Daarnaast kunnen we je ook goed adviseren als je een nieuw kapsel wilt maar geen idee hebt wat je wilt. Een andere service waar je bij ons voor terecht kunt is het verzorgen, trimmen en stylen van je baard, sik en snor zoals vroeger altijd al kon bij een barbier. Dit hebben wij doorgezet en enkel meer uitgebreid met andere diensten. De laatste service die wij nog aanbieden is het stylen van je kapsel. Heb je een bijzondere gelegenheid waar je op je beste wilt aankomen? Dan kun je bij onze barbershop in Bloemendaal terecht voor het laten stylen van jouw kapsel als knippen nog niet nodig is. Wij zorgen dat je er helemaal tip-top uitziet.

Maak rechtsonder een afspraak

Dé barbershop bij Bloemendaal

Salon Route 66 is de nieuwe herenkapper/barbershop bij Bloemendaal. Als je bij Salon Route 66 binnenstapt krijg je altijd alle aandacht die je verdient. Of je nou alleen komt voor het laten stylen van je kapsel of je gehele kapsel en baard laat knippen en dergelijke, iedereen krijgt veel aandacht die hij nodig heeft. Wij doen er alles aan om jou met een blij gevoel onze barbershop bij Bloemendaal te laten verlaten. Meer weten over onze services of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

Barbershop Haarlem
Barbershop Haarlem
Barbershop Haarlem
Route 66

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, door verder gebruik te maken van de website gaan wij er van uit dat u onze cookie voorwaarden accepteerd.