Barbershop Bentveld

Als man is het soms lastig kiezen naar welke herenkapper je moet gaan, maar niet meer sinds de komst van onze barbershop bij Bentveld in de omgeving. Salon Route 66 is de meest complete barbershop in Haarlem en omgeving. Dat komt omdat je buiten onze herenkapper/barbershop ook een schoonheidssalon bij ons vindt. Dit maakt Route 66 de ideale plek om samen met je vrouw te komen. Terwijl je als man een nieuw kapsel krijgt of je baard wordt verzorgd in onze barbershop bij Bentveld, krijgt je vrouw een schoonheidsbehandeling. Samen lopen jullie op je best naar buiten. Lees verder over onze barbershop of neem direct contact met ons op voor een afspraak.

Buiten Bentveld zijn we ook de juiste plek voor iedereen uit Aerdenhout, Bloemendaal, Heemstede, Overveen, Vijfhuizen en Zandvoort.

Covid-19

Ook wij voelen ons verantwoordelijk om samen de strijd tegen Corona aan te gaan. Bij ons gelden er daarom, net als bij ieder ander bedrijf, maatregelen en huisregels. Zo houden wij ons aan de 1,5 meter maatregel, wij beschikken over desinfecterende gel en onze collega’s dragen tijdens de behandelingen hun mondmaskers en we vragen je bij eventuele klachten je afspraak bij ons te annuleren.

Services barbershop

Binnen onze barbershop nabij Bentveld staan we voor je klaar voor verschillende behandelingen die je bij een barbershop kunt verwachten. Onze barbiers staan paraat om jou een nieuw kapsel te geven of je huidige kapsel terug in model te brengen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor het laten verzorgen en trimmen van je baard, sik en snor, zoals het hoort bij een goede barbier. Je hoort steeds vaker dan mannen niet meer naar een herenkapper gaan maar naar een barbier. Ze krijgen hier een nog betere verzorging van hun haar en baard en dan is de keuze snel gemaakt. Bij Salon Route 66 kan iedere man terecht voor de meer traditionele kapsels maar natuurlijk ook voor de hipste kapsels. Kies je voor het trimmen van je baard in onze barbershop bij Bentveld? Dan weet je dat je baard er weer helemaal verzorgd uit komt te zien. Bovendien krijg je tips en advies voor het verzorgen van je baard zodat deze langer mooi blijft. 

Maar niet alleen voor een nieuw kapsel of mooie verzorgde baard kun je bij ons terecht. Het is ook mogelijk dat we je kapsel stylen. Ideaal voor als je nog niet geknipt of geschoren hoeft te worden, maar wel op je best naar een feestje of feestelijke gelegenheid wilt.

Maak rechtsonder een afspraak

Dé barbershop bij Bentveld

Salon Route 66 is de nieuwe herenkapper/barbershop nabij Bentveld. Bij ons krijgt iedere man de aandacht en verzorging die zijn haar, baard, snor en sik verdiend door een echte barbier. Bovendien kun je bij Salon Route 66 ook gezellig je vrouw meenemen. Terwijl jouw haar wordt gedaan kan zij terecht voor het laten verzorgen van haar nagels en wenkbrauwen of terecht voor een schoonheidsbehandeling in onze schoonheidssalon. Meer weten over onze barbershop bij Bentveld of direct een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

Barbershop Haarlem
Barbershop Haarlem
Barbershop Haarlem
Route 66

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, door verder gebruik te maken van de website gaan wij er van uit dat u onze cookie voorwaarden accepteerd.