Baard trimmen

Home | Barbershop – Baard trimmen

Baard trimmen

Naast het standaard knippen is Route 66 ook gespecialiseerd op het gebied van snor- en baarverzorging.Een baard geeft je een mannelijke look wat voor een zelfverzekerder beeld zorgt. Voor jou en de mensen om je heen. Het is alleen wel belangrijk dat je dat weet te onderhouden en te verzorgen. Want, zoals bij elke plek op je lichaam groeit de baard ook in verschillende tempo’s. En wat je graag wilt, is dat het letterlijk een net gezicht is waar jij je prettig bij voelt.Bij Route 66 kun je terecht voor veel meer dan het trimmen of het verzorgen van je baard. Zo kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor advies of een baardplan.

Barbershop

MAAK EEN AFSPRAAK

Barbershop
Baardplan? Wat is dat?

Bij een baardplan wordt samen met jou gekeken wat het beste bij jou past. Het kan zijn dat je voor een bepaalde periode je baard en/of snor moet laten groeien om een andere stijl te kunnen hebben. Er wordt dan met jou een plan gemaakt waarmee jij je baard beheerst laat groeien om je uiteindelijke resultaat te kunnen krijgen.

Towel shave

Voor mannen met een gevoelige huid, is towel shave de perfecte oplossing. De men shave, hot towel shave, eindigt met het afsluiten van de huid om te zorgen dat er zo weinig mogelijk schade of irritatie ontstaat. Naast het gebruik van after shave balsem of creme wordt er ook een cold towel gebruikt om de huidporieen te sluiten.
Route 66

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, door verder gebruik te maken van de website gaan wij er van uit dat u onze cookie voorwaarden accepteerd.