Barbershop Aerdenhout

Toe aan een nieuw kapsel en daarom op zoek naar een herenkapper of barbershop in Aerdenhout? Kom dan naar Salon Route 66, de complete barbershop in Haarlem. Naast onze herenkapper/barbershop vind je ook een schoonheidssalon. Hierdoor kun je ook samen met je vrouw naar Salon Route 66 komen. Terwijl de man wordt verzorgd in onze barbershop bij Aerdenhout, kan de vrouw, of man zelf ook natuurlijk, terecht in onze schoonheidssalon. Meer weten over onze barbershop? Lees dan verder of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Naast Aerdenhout zijn we ook dé plek voor iedereen uit Bentveld, Bloemendaal, Heemstede, Overveen, Vijfhuizen en Zandvoort.

Covid-19

Ook wij voelen ons verantwoordelijk om samen de strijd tegen Corona aan te gaan. Bij ons gelden er daarom, net als bij ieder ander bedrijf, maatregelen en huisregels. Zo houden wij ons aan de 1,5 meter maatregel, wij beschikken over desinfecterende gel en onze collega’s dragen tijdens de behandelingen hun mondmaskers en we vragen je bij eventuele klachten je afspraak bij ons te annuleren.

Services barbershop

Bij onze barbershop nabij Aerdenhout kun je terecht voor iedere behandeling die je in een barbershop verwacht. De barbiers van Route 66 staan klaar om jou te knippen, scheren en/of trimmen. Steeds vaker hoor je dat mannen niet meer naar hun herenkapper gaan maar naar een barbershop. Daarbij noemen steeds meer herenkappers zich ook een barbershop om zo niet te veel klanten te verliezen. Onze barbier heeft veel kennis en ervaring als het gaat om het knippen en scheren van herenkapsel, baarden, snorren en de sik. Je kunt bij Route 66 voor alles terecht, van traditionele herenkapsels tot de nieuwste en meest trendy kapsels. Maar niet alleen voor het knippen en scheren van jouw kapsel zit je bij ons goed. Zo kunnen wij ook je baard, snor of sik scheren of trimmen. Dankzij het trimmen krijgt jouw baard weer een verzorgde uitstraling. Daarnaast kunnen wij je ook adviseren over hoe je het beste je baard kunt verzorgen.

Bij onze barbershop nabij Aerdenhout kun je ook terecht als jouw kapsel gestyled moet worden. Heb je een feestje of andere speciale gelegenheid waar je op je best eruit moet zien? Dan kun je naar onze barbershop komen en wij zorgen ervoor dat jouw kapsel op z’n best eruitziet. Zo maak jij indruk als je op de gelegenheid aankomt.

Maak rechtsonder een afspraak

Dé barbershop bij Aerdenhout

Salon Route 66 is dé nieuwe herenkapper/barbershop nabij Aerdenhout. Bij ons krijg je de verdiende behandeling zoals bij een echte barbier. Daarnaast kun je bij ons voor nog veel meer terecht. Vele herenkappers en barbershops zijn enkel voor mannen, maar bij ons is dat niet zo. Wij zijn zelfs nog een stap verder gegaan. In hetzelfde pand bij Salon Route 66 vind je namelijk ook een schoonheidssalon waar mensen terecht kunnen voor het verzorgen van hun nagels en wenkbrauwen en het laten bleken van hun tanden. Zo kun je gezellig met je vrouw naar Salon Route 66 komen en je allebei helemaal laten verwennen in onze schoonheidssalon en barbershop bij Aerdenhout. Meer weten of afspraken maken? Neem dan contact met ons op.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

Barbershop Haarlem
Barbershop Haarlem
Barbershop Haarlem
Route 66

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren, door verder gebruik te maken van de website gaan wij er van uit dat u onze cookie voorwaarden accepteerd.